17 augusti 2012

Hatkärlek?

Kalmarros

Jag tror att det är kärlek i luften. Än vet jag inte om den är besvarad. Fast jag försöker inte att tänka så mycket på saken. Låter helt enkelt saken bero. Det kan ju vara så att det hela går över utan att ens ha börjat.

Men lite betuttad är jag nog ändå. Det kanske är det hett efterlängtade högtrycket som gör att känslorna svallar. Fast det kan lika gärna vara en hatkärlek.

Är jag på väg att inleda en relation? Jaa, kanske. Smakar på ordet. Ros. Rullar ganska skönt på tungan. Den som väntar får se.

3 kommentarer:

 1. Vänta bara! :D Du kommer trilla dit ;) Förr eller senare hamnar man i rosträsket vare sig man vill eller inte...men det är ett himla mysigt träsk! :) Trevlig helg och kram! / Carolin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag misstänker det. Trillade nästan dit på plantskolan. Det krävdes ganska mycket för att lämna kvar rosen och handla det jag kom dit för. Det finns ju hur många träsk som helst. Tulpanträsket, pionträsket, hostaträsket, alunrotsträsket, alliumträsket. Fast det är ju rätt sköna träsk. =)

   Ha en trevlig helg du med! /Camilla

   Radera
 2. Verkligen! :) Förra hösten kan jag erkänna att jag trampade rejält i tulpanträsket :D Herre gud jag trodde min rygg skulle gå av smärta innan jag fått ner alla lökarna... Ja, ja men roligt är det i träskmarkerna, sätter liksom guldkant på livet ;) Kram / Carolin

  SvaraRadera