21 maj 2013

Så ge mig en hammare och lite spik

Källa Flores Elvira, http://flores-elvira.blogspot.se/

Källa Evigglade, http://evigglade.blogspot.se
I helgen har det stökats i trädgården. Utemöblerna och bron har skurats med citronsåpa. Vilken doft när citronsåpan blir uppvärmd av den efterlängtade solen och värmen. Uhm, daa!

Vi har också kommit igång med en fyrkantig låda till köksträdgården. Inspirationen är hämtad från Evigglade som har en alldeles fantastisk trädgård i Danmark. Har velat fram och tillbaka. Röd eller svart? Svart eller röd? Svart eller grå? Men igår så handlade vi svart färg. Som så många andra. ;)

Pallkragarna kommer också att bli svarta med en fin kant runt om. Här har jag blivit inspirerad av Flores Elviras danska och underbara lilla köksträdgård som har de finaste av pallkragar. Så snyggt!

So long!

2 kommentarer:

 1. Men åh, så fint du har det!

  Dina lådor är ursnygga. Ja, jag tycker ju att svart är snyggt, både till växter och inte minst till det gula teglet på muren. Att det just nu går en "svart-våg" i trädgårdsbloggarna får man bara strunta i. Jag har kört svart i många år och till det hus jag bor i kommer jag alltid att göra det.

  Måste nu gå in på de bloggar som du blivit inspirerad av.

  Nu ska jag genast lägga till dig på min lista.

  Ha en härlig dag!

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, undrar om jag var otydlig i inlägget. Lådorna på bilderna var inte alls mina utan de tillhör Flores Elvira och Evigglade. Håller just på att måla mina med svart färg, så de kan omöjligt vara mina...

   Hoppas i alla fall att jag får vara kvar på din lista. =)

   Tack detsamma!

   Radera