13 maj 2013

Spring greenI helgen som var räfsade vi ihop det värsta framför huset. Sen kom regnet som förvandlade gräsmattan från gråbeige och glåmig till försiktigt vårfräsch. Lite som en själv. =)

Rabarbern bubblar upp ur jorden, medan krokusarna börjar ha gjort sitt. Scillan och minipåskliljorna har börjat slå ut. Vårärtens kikar rangligt upp ur jorden. Oooh. Såg de första svalorna idag. Fast någon värme är det knappast i luften. Riktigt kyligt. Brrr.

Har upptäckt en tulpan med snygga kanter. Måste dock kika i arkivet för att komma ihåg vad den heter. Att det ska vara så svårt.

I sålådorna är det ganska mycket pannkaka. Lyckades att få det mesta att gro. Sen gick något snett. Det började med tomaterna. Sedan spred det sig vidare till några andra lådor. Måste nog erkänna att det ibland har varit ömsom öken och översvämning. Plus att jag haft annat för mig än att skola ut. Usch.

Luktärtorna har grott väldigt ojämnt. 'April in Paris' har grott hundraprocentigt, andra har inte grott alls och en del bara tjugo procent. Urk. Skyndade mig att så fler. Fast chilisarna blommar.

Oj, dags att sova! Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar